Led verlichting.  Energie zuinig en duurzaam.

 

Spanplafond is al ongeveer tien jaar geleden begonnen met het monteren van LED verlichting in onze plafonds als vervanging van de toen populaire halogeen verlichting. Halogeen verlichting was zeer energie onvriendelijk en ook de levensduur was niet bepaalt erg lang te noemen. De keuze om over te stappen was daarom een zeer bewuste keus. De Led verlichting waar we mee begonnen zijn kwamen van Nederlandse bodem en dat doen we nog steeds. De ontwikkeling van zowel de LED kleuren alsmede de licht opbrengst ontwikkeld zich nog steeds en zal dat ook wel blijven doen. Daar wij al, zeg maar, 10 jaar deze verlichting iedere dag monteren kunnen wij wel zeggen dat we erg veel ervaring hebben opgebouwd. Door deze ervaring hebben we ook nagenoeg geen uitval en hebben we zeer tevreden klanten. Daarom houden wij ook vast aan de montage van LED verlichting en hebben een uitgebreid scala van mogelijkheden van rond tot vierkant, wel of niet dimbaar etc. Spanplafond biedt u het beste op het gebied van LED verlichting en dan ook nog voor een zeer gunstige prijsstelling. Informeer naar de mogelijkheden via ons contact formulier of bel het onderstaand telefoonnummer. Ook kunt u ernaar vragen bij onze monteurs. Zij zullen u met alle plezier verder helpen.

 

Een paar voordelen van LED verlichting.

• Een zeer hoge licht opbrengst, 100 lumen per watt.

• Mooie spreiding van het licht.

• Mooie warme kleuren. (aanbevolen wordt 2700K)

• Mooie en strakke designs.

• Wel of niet dimbaar.

• Energie zuinig. Als voorbeeld: Een LED lamp gebruikt maar 3,5 watt voor een lichtopbrengst van 300 lumen, terwijl een gewone lamp 15 watt gebruikt voor dezelfde opbrengst. Dat is dus 6 keer zoveel.

• Ennnnn…..5 jaar volledige garantie.

 

Tijdens de montage kunt u uitzoeken welke het beste bij u past. Vierkant, rond, ovaal, met 1,2,3,4 lampen. Onze monteurs geven u een deskundig advies over de mogelijkheden en de hoeveelheid lampen u nodig heeft om voldoende licht in uw ruimte te krijgen.

 

LED verlichting is niet meer weg te denken in onze hedendaagse samenleving door zijn energie zuinigheid en natuurlijk zijn duurzaamheid. Voorbeeld is dat een gewone lamp gaat ongeveer 2000 uur mee en een LED lamp ongeveer 20.000 uur, dat is dus 10 keer zo lang en dan nog te bedenken dat de ontwikkeling niet stilstaat. Al met al heel goed voor uw portemonnee maar ook erg belangrijk voor het milieu.

 

 

< Terug naar Home pagina

Contact

Dorpsstraat 82

 

1688 CH Nibbixwoud

 

0229 571391

 

info@spanplafond.nl